2011. december 9., péntek

Interjú Los Angeles-ből

Szerintem már mindenki tudja, hogy Cher Los Angelesbe ment, hogy meglátogassa az amerikai X Factorosokat és, hogy leforgassa az új videó klipjét :) Már egy ideje nem hallottunk Cher felől semmit, azonban itt van egy interjú az X Factor stúdiójából :)
Cher a 36. perc körül tűnik fel, az interjú elején azonban LA Reid, aki X Factor zsűritag és híres producer (ő a producere Rihannának, Justin Biebernek, Pinknek, Mariah Carey-nek, Avril Lavingnek és még sokaknak) azt mondta a riporternek, hogy figyelje meg, mindenki jól figyeljen, hogy Chernek óriási sikere lesz Amerikában, ő fog róla gondoskodni :)
Ezután Cher elmondja, hogy nagyon jó érzés ilyeneket hallania, mert arra számított, hogy senki nem fogja ismerni, hiszen 4. helyen végzett az X Factorban, de ezek a megjegyzések mindig reményt adnak neki :)
Elmondja azt is, hogyha ő is fellépne a Michael Jackson héten az amerikai X-ben, akkor a Billie Jean-t énekelné el és csillogna a színpad, mert szereti a csillogást :) Azt is elmondta, hogy újra stúdióba vonult, de azt nem árulhatta el, hogy kikkel dolgozik együtt. Mi izgatottan várjuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése